kijk voor de meest actuele informatie op : www.sterkinstilte.nl

 

 

Het klooster van stilte is de plek voor jou wanneer je wilt leren anders met jouw informatieverwerking, somberheid, angst en burn-out om te gaan. Wanneer je problemen ervaart vanwege over- of onderprikkeling, vanuit ASS, AD(H)D, hypersensitiviteit of hoogbegaafdheid, kun je bij het klooster van stilte terecht voor psychosociale ondersteuning, begeleiding of therapie.

De basis voor onze ondersteuning is met respect en empathie voor jou, jouw gedachten en emoties te werken aan het kunnen omgaan met de gebeurtenissen in het leven. 

We gaan samen werken aan "weerbaarheid". Dat betekent dat we kunnen niet het leven en de omstandigheden veranderen, wel kunnen we leren er mee om te gaan. 

De ondersteuning die wij bieden wordt afgestemd op jou. Jouw situatie, jouw vragen en doelstellingen en met de methodieken die jij het prettigst vindt. We kunnen gesprekken voeren, inzichten bieden, praktisch ondersteunen, creatieve therapie gebruiken, cognitieve vaardigheden onderzoeken en ontwikkelen, sociale aspecten onder de loep nemen, informatieverwerking onderzoeken en tips & tricks bedenken en leren toepassen.

 

En erg goed om te weten :

Naast alle opleidingen die ik heb gevolgd, heb ik een enorme ervaring op het gebied van ASS, ADD, burn-out, hypersensitiviteit en hoogbegaafdheid en in het algemeen met problemen in de informatieverwerking. Ik heb een goed analytisch vermogen om samen met jou uit te zoeken wat de basis van problemen vormt en een hele grote dosis methodieken, inzichten, tips & tricks om jou te kunnen helpen.