Mijn naam is Marga Groothuis.

Hier een korte inkijk in mijn lange en diverse loopbaan.

Na een tijdje in het commerciële bedrijfsleven te hebben gewerkt ben ik in 1994 overgestapt naar de zorg. Ik haalde mijn diploma ziekenverzorgende en ik ben aansluitend de HBO opleiding voor psychosociaal werker/therapeut gestart. In 2000 haalde ik mijn diploma. Na wat ervaring te hebben opgedaan binnen de jeugdzorg en de begeleiding van minderjarige asielzoekers begon ik aan een lange werkzame periode binnen het autisme team van een grote GGZ-instelling. Ambulante begeleiding deed ik daar, met veel plezier. 5 jaar geleden ben ik voor mezelf gestart. Ik voelde sterk de behoefte om mijn eigen visie en ideeën te kunnen uitwerken en inzetten in de hulpverlening. ik startte met De Kleurenfabriek, later kwam daar het Klooster van Stilte bij. 

Intussen haalde ik mijn diploma's Mindfulness based cognitive therapy en hypnotherapie, volgde ik de cursussen NLP en creatieve therapie, volg ik nu  de HBO+ verlies- en rouwbegeleiding en de aanvullende opleiding tot registertherapeut. 

Bij het klooster van stilte kun je terecht voor psychosociale ondersteuning, (levensloop)begeleiding en therapie.

 

Naast alle opleidingen die ik heb gevolgd, heb ik een enorme ervaring op het gebied van ASS, AD(H)D en in het algemeen met problemen in de informatieverwerking. Ik heb een goed analytisch vermogen om samen met jou uit te zoeken wat de basis van problemen vormt en een hele grote dosis methodieken, inzichten, tips & tricks om jou te kunnen helpen.